Gezonde Kinderopvang werkt met ambassadeurs. Dit zijn zes ervaren coaches die binnen hun eigen kinderopvangorganisatie enthousiast werk maken van de gezonde leefstijl van kinderen. De ambassadeurs laten u graag zien wat werken met de aanpak en scholing concreet voor uw organisatie kan betekenen en hoe u aan de slag kunt gaan en blijven met Gezonde Kinderopvang. 

Gezonde leefstijl in de kinderopvang gewoner maken

Al onze ambassadeurs zijn opgeleid als coach Gezonde Kinderopvang. Zij verzorgen de scholing Een Gezonde Start binnen hun organisatie en werken met de aanpak van Gezonde Kinderopvang. 
De ambassadeurs gaan er voor andere organisaties te enthousiasmeren en inspireren ook aan de slag te gaan met de scholing en aanpak van Gezonde Kinderopvang. U kunt ze daarom bijvoorbeeld ontmoeten tijdens een workshop op een landelijk congres of bij een regionale bijeenkomst. Ook vertellen ze over hun ervaringen in vakbladen of blogs. Allemaal om u te helpen om werken aan gezonde leefstijl in de kinderopvang eenvoudiger en steeds gewoner te maken. 
De ambassadeurs weten wat er speelt bij grote en kleine organisaties. Zij hebben ervaring met beleid (her)schrijven, creëren van draagvlak en hoe u de gezonde keuze de makkelijke keuze maakt in uw opvang. Zij weten ook tegen welke vraagstukken u in uw praktijk kunt aanlopen en waar u terecht kunt voor landelijke kennis rond gezonde leefstijl in de kinderopvang.  

Ambassadeurs helpen u graag

Wilt u dat een ervaren coach Gezonde Kinderopvang met u meedenkt over hoe u gezonde leefstijl echt onderdeel maakt in het beleid en de dagelijkse praktijk van uw organisatie? Mail dan een van onze ambassadeurs. Omdat zij werken bij grote en kleine organisaties, bijvoorbeeld als stafmedewerker, manager en/of eigenaar is er altijd iemand die past bij uw vraag. 

Even voorstellen... 

Hieronder ziet u onze ambassadeurs. Klik op de link en lees hoe zij werken aan gezonde leefstijl in hun organisatie en waar u hen over kunt mailen. 

Renate Aarts

Renate Aarts
Kwaliteit, beleid en organisatie
Kindercentrum Petito's BV Dongen

Ambassadeur Nathalie Bloem

Nathalie Bloem
Kwaliteit, Beleid en Organisatie
Kinderopvang Kivido BV
Oud-Beijerland

Ambassadeur Miranda Bron

Miranda Bron
Kwaliteit, Beleid en Organisatie
Ska Amersfoort 

Ambassadeur Regina Lalmahomed

Regina Lalmahomed
Docent welzijn en voedingskundige
mboRijnland Woerden

Ambassadeur Marja Schmitz

Marja Schmitz
​Kwaliteit, beleid en organisatie
Kinderdagopvang Hoi Pipeloi
Schagerbrug

Ambassadeur Carla Schriek

Carla Schriek
Clustermanager 
KMN Kind & Co 
Houten