Op maandag 2 november 2020 vieren we graag met jullie een Gezonde Kinderopvang-feestje. Dit feestje ‘Doe mee en droom!’ is de afsluiting van het meerjarenplan Gezonde Kinderopvang 2017-2020. Met alle Gezonde Kinderopvang-locaties in het land vieren we wat we met jullie samen hebben bereikt én dat het programma Gezonde Kinderopvang de komende jaren doorgaat!

Dankzij Gezonde Kinderopvang krijgen steeds meer kinderen de kans om gezond op te groeien. En daar leveren jullie een belangrijke bijdrage aan. Om te laten zien hoe blij kinderen worden van zo’n gezonde start, gaan we samen dansen en zingen we met z’n allen het Gezonde Kinderopvang-lied ‘Doe mee en droom!’

We roepen alle kinderopvanglocaties (zowel dagopvang als bso) op om 2 november 2020 om 16.00 uur mee te zingen en dansen! Via een livestreamverbinding maken we er samen een groot virtueel Gezonde Kinderopvang-feest van. 

Doen jullie ook mee? Registreer u!

Dansen en zingen jullie mee? Reserveer alvast in jullie agenda maandag 2 november 16.00 uur. En registreer u via onderstaande 'Wij doen mee-knop'. Als u zich aanmeldt, ontvangt u binnenkort meer informatie en een videoclip waarmee u de dans en het lied kunt oefenen met de kinderen.

Wij kijken er naar uit!

Team Gezonde Kinderopvang