Een lekkere boterhamspread maken, groenten uit je eigen moestuin, een bezoek aan de boerderij. Wilt u samen met de kinderen binnen de dagopvang of buitenschoolse opvang aan de slag met het onderwerp gezonde en duurzame voeding?

Bent u met de train-de-trainer Een Gezonde Start opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang? Dan kunt u vanaf 12 februari 2020 een subsidie van maximaal 500 euro aanvragen. Deze subsidieregeling 'Lekker naar Buiten' loopt tot en met 2020 en kunt u als coach gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Denk aan spullen voor een moestuin, hulp bij een kookles, of vervoer naar een (kinder)boerderij. Elke coach kan één keer meedoen gedurende de looptijd van de subsidieregeling. Benieuwd wat u allemaal kunt doen? Login en vraag de subsidie aan! 

Geen coach?

Wilt u in aanmerking komen voor subsidie maar bent u nog geen coach Gezonde Kinderopvang? In 2020 vinden weer train-de-trainers plaats die horen bij de scholing van Gezonde Kinderopvang. In de tweedaagse training leert u werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefent u trainings- en communicatievaardigheden en doet u actief kennis op over leefstijl. Lees meer en meld u aan!